Uw ramen laten kitten / afkitten door onze proffecionals

Wilt u uw kozijnen of ramen laten kitten / afkitten. Onze professionals van het Nederlands kitbedrijf zijn specialisten in het kitten van uw kozijnen en ramen. Het afkitten van uw ramen of kozijnen is een specialistische klus die door onze professionals vakkundig word uitgevoerd. Goed afgekitte kozijnen voorkomt tocht  in uw huis en hierdoor kunt u ook besparen op uw energie rekening. kitten Wist u dat wij 2 jaar garantie op onze kit geven.

Ramen laten gaat bij het Nederlands kitbedrijf niet per klus zoals bij keuken afkitten en badkamer of douche afkitten als u uw ramen wilt laten afkitten dan rekenen wij een meterprijs. met een minimale afnamen van 30 meter. Goed afgekitte ramen zorgen in uw huis voor betere isolatie en dat zal weer merkbaar zijn op uw stroom rekening. Wist u dat wij kit van ottoseal gebruiken die aanschilderbaar zijn. dit betekend dat uw verf hecht aan de zijkanten van onze kit. Wij hebben natuurlijk ook volledig overschilderbare kit.

Wij kunnen garanderen dat al onze vakmannen altijd vakwerk afleveren uw ramen en kozijnen word schoon en mooi afgewerkt afgeleverd.

Professionele afdichtingsbedrijven zoals het Nederlands Kitbedrijf  bieden een reeks voordelen die u kunnen helpen uw eigendommen tegen de elementen te beschermen. Het gebruik van een professioneel afdichtingsbedrijf om siliconenkit aan te brengen rond ramen, deuren en andere openingen in uw huis of bedrijf kan helpen waterschade te voorkomen, energiekosten te verlagen en een extra beschermingslaag tegen ongedierte te bieden.

Wilt u meer informatie over de kit van Ottoseal kijk dan eens op deze pagina

Nederlands kitbedrijf

Uw kozijnen laten kitten door het Nederlands kitbedrijf

Nederlands kitbedrijf

Uw ramen laten kitten door het Nederlands kitbedrijf

Oude kit laten verwijderen door het Nederlands kitbedrijf

Net en schoon afgeleverd door het Nederlands kitbedrijf