Het Nederlands kitbedrijf

Wij zijn opgericht door meerdere zelfstandige kitters die niet meer voor een baas wilde werken, nu hebben wij meer dan 10 freelancers in dienst die hoogwaardig werk afleveren voor het Nederlands kitbedrijf. Al onze freelancers worden speciaal getraind om het beste werk voor u af te leveren. Bent u zelf ook een zelfstandige ondernemen met specialiteit kitten neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Ottoseal

Wij van het Nederlands kitbedrijf werken alleen met de professionele kit van ottoseal.

lijmproducten zijn van excellente kwaliteit en kunnen niet vergeleken worden met de “doe-het-zelf” producten in uw plaatselijke bouwmarkt. Ottoseal levert aan veel kitapplicatiebedrijven en wordt als “zeer goed verwerkbaar” bevonden voor diverse toepassingen.

De verwerkbaarheid is erg belangrijk voor de professional. Hoe makkelijker het is om het product te verwerken, hoe efficiënter de werkzaamheden gaan en des te beter het eindresultaat. Wij hebben bovendien een zeer grote verscheidenheid aan kit kleuren in ons assortiment. Dit is uniek in de branche en een groot voordeel, omdat er vrijwel altijd een geschikte kleur voor uw project leverbaar is.

Op de Kit van ottoseal  geven wij 3 jaar garantie.