BADKAMER LATEN KITTEN

Heeft u net uw badkamer opnieuw betegeld of wilt u de kit in uw huidige badkamer vervangen? onze kit specialisten hebben jaren ervaring in het kitten van badkamers.

Nederlands kitbedrijf keuken kitten
KEUKEN LATEN KITTEN

Heeft u een nieuwe of wilt u uw kit van uw oude keuken laten vervangen dan bent u bij het Nederlands kitbedrijf aan het juiste adres. Bij onze vakmanen kunt u uw keuken laten kittenvoor misschien wel de beste prijs van Nederland

Nederlands kitbedrijf
RAMEN LATEN KITTEN

Wilt u uw kozijnen of ramen laten kitten / afkitten. Onze professionals van het Nederlands kitbedrijf zijn specialisten in het kitten van uw kozijnen en ramen.

Nederlands kitbedrijf
DILATATIEVOEGEN

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt voorkomen dat materialen scheuren door deze geïntroduceerde spanningen.

VOEGAFDICHTINGEN SPECIALISATIE

Bij het Nederlands Kitbedrijf kunt u uw voegafdichting laten plaatsen of door ons laten verwijderen. Wij zijn specialisten in plaatsen of verwijderen van voegafdichtingen.

Nederlands kitbedrijf
KIT LATEN VERWIJDEREN

Oude siliconenkit kan beschimmelen, deels los laten of zwart(smerig) worden. dan is het tijd om die kit te laten vervangen. Wij kunnen de oude kit verweiden en de nieuwe meteen plaatsen, dit heet renoveren.

HET NEDERLANDS KITBEDRIJF

Particulier of Professional, bel ons voor al uw kitwerken