badkamer laten kitten

Uw badkamer zelf kitten of uw badkamer laten kitten? Dat is de vraag waar de meeste mensen zich mee bezig houden als ze hun badkamer opnieuw moeten laten kitten wanneer er sprake is van lekkage, schimmel of verkleuring.
Wij leggen uit wat de voordelen zijn van het laten kitten van uw badkamer door onze professionals.

Waarom u uw badkamer door een van onze professionele kitters kunt laten afkitten.

  • U bespaart kosten, dit zal u verbazen om te lezen, maar we zullen het even onderbouwen. Een gemiddelde badkamer gaan 15 kokers kit in als u het zelf doet misschien wel meer. Een koker kit kost ongeveer €9,00 per koker (9,12 x 15 = 135,-). Dan heeft u nog een kitspuit nodig van gemiddeld €18,- en u heeft nog een primer nodig van €5,-. Om uw kit uit te snijden een stanleymes, mesjes en afwerk materiaal en dan nog niet te spreken over uw kostbare tijd, want als niet professional bent u hier wel een dag mee bezig.
    Totaal bent u dus bij de gemiddelde bouwmarkt zo’n €180,- kwijt. Bij het zelf afkitten van bijv. uw badkamer heeft u nog niet de garantie dat u het daarna niet alsnog moet laten doen door een professioneel kitbedrijf. Voor deze badkamer heeft onze klant (particulier) €250,- betaald.
  • Garantie,  wij geven op onze kit 3 jaar garantie.
  • Professionele kit, wij gebruiken professionele kit van Ottoseal dat is een van de beste kit die er te verkrijgen is. Deze kit word al jaren door onze professionals gebruikt bij het afkitten van badkamers, toiltten, keukens, ramen etc.
  • Kleuren, wij hebben standaard een groot assortiment aan kleuren zodat we altijd de juiste kleur voor bijv. uw badkamer hebben.
badkamer laten kitten 500x400 (voor)

Dit (zie foto) was het kitwerk wat zelf was aangebracht door de klant.

badkamer laten kitten 500x400 (midden)

Wij hebben de zelf aangebrachte kit verwijdert (zie foto) en opnieuw gekit met Ottoseal (professionele kit).

badkamer laten kitten 500x400(NA)

Hier (zie foto) hebben we de kit afgewerkt en opgeleverd aan de klant.